Нема на залиха

Количка за влечење и сортирач за форми – Goki

1,450.00ден

Нема на залиха

Опис

Овој сортирач за форми-количка го има она што е потребно за да биде вашата омилена играчка. И покрај, или можеби поради фактот што следи јасен процес на учење. Четирите блокчињаа со нетипични, предизвикувачки форми, треба да се стават во соодветните отвори. Во поедноставната верзија, бојата околу отворите нуди корисна помош. Ако капакот е преклопен на другата страна, тогаш оваа помош не е неопходна! Фактот дека овој сортирач е исто така и целосно функционална количка за влечење, уште повеќе ја зголемува забавата при играњето.

Димензии: 20 x 14 x 11 cm