Нема на залиха

Кујна XXL Bubble – Smoby

7,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Многу убава кујна со современ дизајн која содржи голема област на игра од 360 °
Кујната е опремена со 38 додатоци вклучувајќи магична храна! Електронско плочата за готвење со нова неверојатна функција: магичен меур!
Ставете го садот на плочата за готвење и погледнете, водата врие! Машина за миење садови, машина за еспресо, машина за сода, диспендер за вистинска коцка мраз, рерна, фрижидер, многу складирање, Магична храна!