Нема на залиха

Лабораторија за човековото тело (Комплет со експерименти) – Galt

900.00ден

Нема на залиха

Опис

Сет со научни експерименти за деца којшто го охрабрува научното размислување и раното STEM учење.

Слушнете го чукањето на срцето, измерете го воздухот во белите дробови и тестирајте ја мускулната меморија! Откријте ја јачината на косата, анализирајте отпечатоци и истражете ги  добрите и лошите бактерии на вашата кожа! Вклучува 14 забавни експерименти.

Содржина: стетоскоп, 2 пластични садови за експерименти, ракавици, 2 стапчиња со памук за земање брис, пердув, лента, шприц, вегетаријански желатин, цевки, сламка, подлога за мастило за отпечатоци, листови за идентификација, лупа, 5 дрвени стапчиња, 2 гумени ленти, 2 кеси што зе ставораат, налепници за повеќекратна употреба на коишто се насликани на коски и органи, картичка за скелет, картон за органи, печатени картички, постер на дигестивниот систем, налепници и бележник.

Вклучува книга од 32 страни со комплетно опишани 14 забавни експерименти.

Оваа Научна лабораторија е дел од едицијата Истражи и откриј, којашто е добитник на  2019 Progressive Preschool Award for Best Preschool STEM Range.

Соодветно за деца над 6 години.

Се препорачува надзор од возрасен секогаш кога децата играат со оваа играчка.

Предупредување: Не е соодветно за деца помали од 3 години. Содржи ситни делови. Постои опасност од голтање и задушување.

Безбедност: Сите производи на Galt се тестирани според најстрогите стандарди за безбедност на играчките и ги задоволуваат сите регулативи на ЕУ.