На залиха во главен магацин

Лигавче Car – Sevi Bebe

290.00ден

Опис

Предната страна на производот е полиуретан, задната страна ткаенина, а во средниот слој има ПВЦ без фталати.
Лесно се чисти со бришење.
За бебиња кои се хранат со лажица.
Голем и дизајниран џеб што може да се отвара.
Не содржи азо или фталат
Отпорен на течност.
Лесно се чисти.
Тестирано
Се користи од 8 месеци до 18 месеци.
Рачно или машинско перење.