Нема на залиха

Лулашка Mickey Mouse – Dede

1,690.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 12 месеци
Димензии: 41 cm x 31 cm x 36 cm
Максимална носивост 30 кг
Тестирано јаже
Тестирана лулашка согласно сите стандарди за безбедност
Трајна и безбедна
Суровина што не содржи канцерогени материи и е погодна за здравјето на децата.