На залиха во главен магацин

Мала работилница

990.00ден

Опис

Погодна  за возраст од 3+
Идеална  за развивање на имагинацијата на детето и подобрување на раното учење
Подобрете ги социјалните вештини и когнитивните вештини на детето.

Комплетот содржи 57 парчиња