Нема на залиха

Мебел за куќичка за кукли – Дневен престој – Goki

1,980.00ден

Нема на залиха

Опис

Модерен мебел за дневната соба за вашата куќичка за кукли, изработен со особено внимание кон деталите.

Софа со должина 10,5 см

Материјал: дрво (бука), текстил

Број на делови: 23

Внимание! Не е соодветно за деца помали од 3 години !