Нема на залиха

Мебел За Куќичка За Кукли – Кујна – Goki

2,190.00ден

Нема на залиха

Опис

одерен мебел за куќичка за кукли со додатоци. Изработен со особено внимание на деталите.
Шкаф со висина 12 cm
Број на парчиња: 27
Материјал: Дрво, текстил

Возраст: 3г+ Внимание! Не е соодветно за деца помали од 3 години