Нема на залиха

Мебел За Куќичка За Кукли – Спална Соба – Goki

1,980.00ден

Нема на залиха

Опис

Модерен мебел за спална соба за вашата куќичка за кукли, изработен со особено внимание кон деталите.
Шкаф со висина 13 см
Материјал: дрво (бука), текстил
Број на делови: 23

Возраст: 3г+ Внимание! Не е соодветно за деца помали од 3 години