На залиха во главен магацин

Дрвена Играчка Куќичка со Куклучки – Hape

10,490.00ден

Опис

Повеќето деца сонуваат за сопствена куќа за кукли, а оваа прекрасна семејна куќа за кукли, комплетирана со подвижни светилки и ѕвонче на вратата, е реална колку што е.

Содржи 29 додатоци.

Димензии: 80.2 x 29 x 72.2 cm

Материјал: Дрво

Вие исто така би сакале…