На залиха во главен магацин

Мега Кујнски Сет – Art Craft

990.00ден

Опис

Производите на Art Craft овозможуваат развивање на имагинацијата, на сетилата и на моторичките вештини на детето.
Гответе јадења, десерти и послужете ги вашите пријатели во вашата нова забавна кујна!
Содржи сет кујна, пластелини во пет различни бои.
Возраст: 3+