На залиха во главен магацин

Куќичка Од Пластелин – Art Craft

590.00ден

Опис

Производите на Art Craft овозможуваат развивање на имагинацијата, на сетилата и на моторичките вештини на детето.
Сетот доаѓа со пластична основа за куќа, калап за правење тули и пластелин од шест различни бои.
Возраст: 3+

Може да ви се допаѓа и…