Нема на залиха

Мемо игра – Најди ги формите – Goki

890.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 3 години
Димензии: 5.9 x 5.9 cm
Материјал: Дрво

Целта на оваа мемо игра е да се вметнат соодветните форми во нивните рамки, но формите да се пронајдат во памучната торбичка само со допирање. Победник е тој што ќе наполни најмногу рамки.
Може да се игра на неколку начини и ја подобрува меморијата, чувството за допир и распознавањето на формите.