Нема на залиха

Мемо игра за во бања – Janod

650.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 2 години
Димензии: 6,5 x 6,5 x 0,2 cm
Материјал: Полиетилен винил ацетат (PEVA)

Игра што ќе го направи бањањето уште позабавно и којашто ја подобрува меморијата.
Забавна мемо игра за во када! 24 картички што пловат и што можат да се лепат на плочките кога се мокри.