Нема на залиха

Метална количка (црвена) – Goki

6,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Метална количка со висок квалитет. Ги подобрува моторичките вештини кај децата и ја задоволува потребата од движење.

Соодветно за деца над 1 година.
Издржува тежина од 25 кг.

За возраст: 1 година
Димензии: 73.5 x 35 x 40 cm
Материјал: Метал, пластика / Metal, plastic