Нема на залиха

Mummy & Baby – Orchard Toys

590.00ден

Нема на залиха

Опис

Шест загатки во една кутија! • Совршена прва сложувалка со мали парчиња за малите рачиња • Погоден за мали деца од 18 месеци

За возраст: 18м+
Димензии: 13 x 16cm
Материјал: 100% рециклирана хартија/100% recycled board