Нема на залиха

Pet Clinic Ambulance – Lego

890.00ден

Нема на залиха

Опис

Амбулантата е едноставна и лесно се склопува.
Доаѓа со сет за нега на болното кученце.
Соодветно за деца над 4 години.
Сетот содржи 54 парчиња