Нема на залиха

Противпожарен камион – конструктор – Janod

1,890.00ден

Нема на залиха

Опис

2 играчки во 1: сет конструктор составен од шрафови, плочи и завртки што треба да се склопат за да се направи прекрасен противпожарен камион, истовремено и играчка за влечење за развој на моторните вештини на вашето дете. Содржи 27 парчиња, вклучувајќи 2 алатки и 3 пожарникари. Цврсти пластични тркала. Стабилен камион со метални оски на тркалата.

Димензии: 31.5 x 10 x 38 cm
Материјал: Дрво, пластика
Возраст: 2-4г