Нема на залиха

Противпожарна Станица со Додатоци – Janod

4,590.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 2 години и понатаму
Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата
Поттикнува интеракција и дружење
Изработено од најквалитетни материјали и со големо внимание кон деталите
Ги поттикнува креативноста и фантазијата

Оваа дрвена противпожарна станица од серијата Bolid на францускиот бренд Janod, е совршен подарок за секое дете. Комплетот се состои од повеќестепена (3 ката) противпожарна станица со дополнителна опрема: 2 автомобили, противпожарно возило, амбулантно возило и хеликоптер. Зградата има две рампи, механички лифт (со запчаник) и хелиодром. На цевката што ги поврзува подовите има две фигури на пожарникар (не се отстрануваат) кои се лизгаат надолу со ротирачко движење.

Овој комплет им овозможува на децата да креираат многу сценарија за играње, поттикнува заедничка игра и лесно се комбинира со други играчки.

Димензии: 42 x 68.5 x 32 cm.