На залиха

Релаксатор Carillon Baby Sea – Foppapedretti

7,990.00ден

SKU: 9702005409 Категории: ,

Опис

Со уред за нишање и низа мелодии.
Може да се користи и одделно изваден од конструкцијата.
Опремен со далечински управувач за активирање на движењето на седиштето и менување на музичките мелодии, со прилагодлива јачина на звук.
Работи со батерии и / или напојување.
Димензии:
Димензии кога е отворен во см: 94,5 x 74,5 x ширина 67
Тежина: 7,5 кг