На залиха во главен магацин

Школска Масичка- Fisher Price

2,490.00ден

Опис

Карактеристики:
• Пластична масичка со седиште, со која вашето малечко ќе може со задоволство и удобност да ги подготви домашните задачи за училиште или вежбите за предучилишната група.
• Изработен е од висококвалитетна и цврста пластика со заоблени рабови, потполно безбедна за детето.
• Димензии: 49 x 54 x 72 cm.

Погоден за деца над 3 години.