Купи!
Нема на залиха

Слонче Snooze & Soothe – Vtech

1,340.00ден

Нема на залиха

Опис

Мека играчка слонче изработена од различни материјали. Вклучува смирувачки песни, мелодии, звуци на природата, фрази за изразување на љубов и многу повеќе. Отстранете го електронскиот модул за рачно перње на играчката.
Слончето Snooze & Soothe од VTech е симпатично, мало и убаво пријателче за да го утеши бебето кога е време да заспие. Изработено од различни меки ткаенини кои обезбедуваат утешна тактилна стимулација. Со гушкање на слончето и со притискање на светлечкото копче се предизвикуваат реакции, се вклучуваат 2 нежни песни, 30 смирувачки мелодии, релаксирачки звуци од природата и фрази за изразување на љубов. Дизајниран е да го смират Вашето малечко, истовремено поттикнувајќи сетилен и аудитивен развој. Стиснете го светлечкото копче на слонот за да го паузирате или да го пуштите. Електронскиот модул е отстранлив, што овозможува слончето да се пере рачно.