Нема на залиха

Сложувалка АВАНТУРА ВО ЗЕМЈАТА НА ИНКИТЕ – Janod

790.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 6 години
Димензии: 50 x 40 x 0.2 cm
Материјал: Картон

Прекрасно илустрирана сложувалка, со којашто вашето дете ќе тргне во потрага по загубениот храм на инките во срцето на џунглата и ќе се забававува, вежбајќи ги меморијата и вештината на рацете. Ставена е во убава и лесно пренослива кутија. Содржи постер.

Број на делчиња: 100.

Големина на сложувалката: 50 x 40 x 0.2 cm