Нема на залиха

Сложувалка азбука – Sweet Cocoon – JANOD

1,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа едукативна дрвена играчка ќе му овозможи на вашето дете да ја научи азбуката преку неколку нивоа на игра. Детето може да ги постави буквите на соодветно поле според бојата, да ги препознае буквите а потоа со креда да ги напише на задната страна на таблата. Оваа дрвена играчка е дел од колекцијата Sweet Cocoon, со нежен опсег на бои, инспирирана од тековните трендови за да го придружува детето во неговото почетно учење!

Димензии: 27 x 2,2 x 24 cm
Возраст: 2-6
Материјал: Дрво ( иверка и медијапан)