Нема на залиха

Сложувалка и постер Градови – Crocodile Creek

890.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 6 години нагоре – Сложувалка од 200 парчиња (33 x 48 cm) ● Постер (40 x 60 cm)

Прекрасно илустрирана сложувалка од 200 цврсти парчиња и постер. Парчињата создаваат  мапа на светот со детални илустрации на континентите и имиња на најголемите градови.

Сместени се во атрактивна картонска кутија со текстилна рачка.

Димензии на кутијата: 10 x 30 cm.