Нема на залиха

Сложувалка Сончевиот Систем – Hape

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Сложувалка од 102 парчиња, двостран едукативен постер, планети од дрво коишто можат да се постават на сложувалката и сонце со ЛЕД светилка.

Димензии: 57.4 cm

Соодветно за возраст од 5 години