Нема на залиха

Моите први мелодии – Hape

2,190.00ден

Нема на залиха

Опис

Различни можности за игра коишто помагаат учењето да биде забавно за малите деца, коишто со нетрпение го истражуваат и се занимаваат со светот околу нив.

Со нејзиниот класичен дизајн и различните начини на играње со неа, ова е омилена играчка во многу домови и една од најпопуларните дрвени играчки од Hape.

Децата ќе ги истражуваат различните ноти, додека милозвучните звуци на ксилофонот ѕвонат и ги воодушевуваат. Истовремено ќе им се подобруваат моторичките способности додека ги удираат топчињата со чеканот.

За потивка верзија на играта, извлечете го ксилофонот.

Димензии: L: 24, W: 13.5, H: 15 cm

Hape е еден од најголемите светски производители на дрвени играчки. Тие се водат од идејата дека иднината им припаѓа на нашите деца и создава играчки кои инспирираат игра, учење и истражување на светот во кој живееме. Сите производи ги исполнуваат, и почесто, ги надминуваат најстрогите меѓународни стандарди за квалитет и безбедност.