Нема на залиха

Сложувалка ЗАБАВА НА СНЕГОТ – Janod

890.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 4 години
Димензии: 50 x 40 x 0.2 cm
Материјал: Картон

Прекрасно илустрирана сложувалка со животни коишто се забавуваат на снегот. Вашето дете ќе се забававува, вежбајќи ги меморијата и вештината на рацете. Ставена е во убава и лесно пренослива кутија. Содржи постер.

Број на делчиња: 36.