Нема на залиха

Сообраќајни знаци (29 парчиња) – Goki

1,390.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 3 години
Димензии: 4.2 x 12 cm
Материјал: Дрво/Wood

29 сообраќајни знаци направени од дрво, за децата преку игра да го научат нивното значење.