Нема на залиха

Сортирач за форми, Lyfestyle Berry – Goki

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Топлите и хармонично координирани бои, и даваат на оваа играчка уникатен карактер.

Сортирач со 10 блокчиња, којшто со секој детаљ го одразува квалитетот на играчките на goki. Го стимулира развојот моторичките способности и е идеален влез во светот на градењето.

16 x 16 x 10 cm

Соодветно за возраст: 1 година и понатаму