Нема на залиха

Станица – Гиганстка улица – Orchard Toys

650.00ден

Нема на залиха

SKU: 5011863301765 Категории: ,

Опис

Димензии: 22 х 18 см

Содржина:
1 станица (на два дела)
2 т-крстосници
2 преминувања на ниво
2 железнички

Едукативни придобивки:
Поттикнува дискусија
Промовира имагинативна игра
Поттикнува набљудувачки вештини