Нема на залиха

Транспортни Возила Дрвена Играчка – Tooky Toy

580.00ден

Нема на залиха

Опис

Играчки за редење помагаат да се подобрат фините моторни вештини што се неопходни за раниот развој.
Децата ќе се забавуваат со часови со редење на елементите еден по еден.
Ова е одличен начин да ги научат боите, броевите и формите.
Елементите се изработени од висококвалитетни плочи од дрво со средна густина.
Погодно е за деца над 2 години.
4 х 4 х 31 цм.