На залиха во главен магацин

Крокодил Дрвено Pull Along – Tooky Toy

430.00ден

Опис

Играчката за влечење ќе го привлече вниманието на Вашето дете со разнобојни бои и забавен дизајн.
Играчката за влечење е идеален начин за развој на координацијата и избалансирано одење.
Погодна е за играње и во затворено и на отворено.
Изработен од високо квалитетен материјал од МДФ во комбинација со дрво од смрека за дополнителна цврстина и издржливост.
Погоден за деца над 18 месеци.