Нема на залиха

Учам како да ги групирам боите – Островче со кокосови дрвја – Janod

1,650.00ден

Нема на залиха

Опис

Возраст: од 18 до 36 месеци
Димензии: 25 x 17 x 27.8 cm
Материјал: Дрво

Прекрасна играчка во вид на тропско островче со 4 дрвја и 12 магнетни животни. Вашето дете ќе научи како да ги сортира боите, ставајќи го секое животно на дрвото со соодветна боја. Исто така, децата може да си создаваат и свои сопствени приказни.