Нема на залиха

123 Сложувалка – Распознавање на бројки и количини – Headu

550.00ден

Нема на залиха

Опис

Голема сложувалка за играње на различни начини: вертикално децата ќе може да ги поврзат бројките од 1-9 со соодветните количини, а хоризонтално да ги постават бројките и количините по редослед.

За возраст од 3 до 6 години
Димензии: 60 x 30 cm, 27 парчиња
Материјал: Cardboard

Headu – Италија