Нема на залиха

40 Блокчиња од дрво во различни форми и бои – од 2 до 6 год – Kubix – Janod

1,350.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 2-6 години
Димензии на блокчињата: 3 x 3 x 3 cm. Димензии на корпата (20 x 20 x 20 cm).
Материјал: Дрво и PVC

40 дрвени блокчиња бојадисани со боја на водена основа, за да се изгради свет полн со бои. Нуди голем број можности за амбициозните архитекти: градови, кули, пејзажи. Децата можат да играат на подлогата за играње (60 x 60 cm), којашто исто така служи и за чување и транспорт на блокчињата (подлогата може да биде превиткана и благодарение на лепливата трака да се претвори во корпа). Димензии на блокчињата: 3 x 3 x 3 cm. Димензии на корпата (20 x 20 x 20 cm).

Блокчињата се изработени од црешово дрво, а корпата од PVC.

Соодветно за возраст од 2 до 6 години

20 x 20 x 20 cm