Нема на залиха

70 дрвени блокчиња за правење град – Janod

2,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Овие 70 дрвени блокчиња за правење град, им отвораат многу различни можности за игра на малите и амбициозни архитекти. Градовите, кулите и пејзажите ќе „оживеат“ со 13 дрвени возила. Градот може да се изгради на подлогата со големина (75 x 75 cm), којашто исто така може да служи и како торбичка за чување и транспорт на сетот со големина (25 x 25 x 25 cm).