На залиха во главен магацин

Аспиратор За Нос Назални 0m+ – Chicco

655.00ден

Опис

Чистењето на носето е посебно важно кај помалите деца, кои не се во состојба самостојно да го издуваат. Така што затнатото носе прави потешкотии во доењето и спиењето на бебето.
Аспираторот за носе PhisioClean на Chicco ви овозможува да го одстраните секретот на лесен и практичен начин. Ергономската форма и помага на мајката за време на користењето, а мекиот врв е прилагодлив за нежното носе на детето. Филтерот кој е вметнат внатре, за еднократна употреба, ви обезбедува висока хигиена.