На залиха во главен магацин

Авионче Притисни и Вози- Vtech

1,590.00ден

Опис

Притиснете го осветлено копче на прозорецот од пилотската кабина за да ги испуштите монистрата и да активирате забавни фрази и звучни ефекти.
3 крупни копчиња за учење учат работи што ги гледате на небото.
Свртете го пропелерот за забавни механички звуци.
Повлечете или турнете го авионот за да го активира сензорот за движење за да слушате интерактивни звучни ефекти и да гледате како топките се појавуваат наоколу!
Подучува предмети, време.Вклучува 4 песни за пеење и 15 мелодиски концепти и броеви.