Нема на залиха

Автомобил На Акумулатор Бел 12V 7AH – Mercedes

24,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Ексклузивен електричен автомобил Mercedes XMX606 за деца заснован на лиценца за Mercedes, направен според X-класа. Опремен со четири електромотори, секој одделно управува со едно тркало. Автомобилот на акомулатор може да се контролира од старател со помош на далечински управувач. Посебно копче за застанување на далечинскиот управувач овозможува пристап до посебно возило за имобилизирање, на пример кога ќе забележиме дека дете се судира со друга пречка.
Ова возило се препорачува за деца на возраст од 3 до 6 години, иако поради армираната шасија, автомобилот може да го издржи товарот, па дури и да ги спореди оптоварувањата на пазарот – до 50 кг. Вратите на отворањето, огледалото што се преклопува, вграденото вистинско осветлување, тапацираните кревети, како и вградените 4 степени на пренос, вклучително и три напред, сите овие елементи и многу други видливи подолу, ја прават оваа играчка класична премија меѓу овој вид возила.
Карактеристики:
– погон на четири тркала !!!
– прекинувач за возење со погон 2×2 или 4×4
– три брзини напред и еден наназад сменети со копчето за смена
– бавен почеток – автомобилот забрзува до избраната брзина
– далечински управувач со копче СТОП !!! Можете да го запрете возилото од далечина во кое било време !!!
– широко, тапацирано седиште со безбедносни ремени
– вистинските светла напред и назад се вклучуваат со посебен прекинувач
– осветлена табла
– дигитален индикатор за напон на батеријата
– разни мелодии
– амортизери (назад)
– тркала од пена ЕВА
– отворени врати
– преклопни ретровизори со имитација на индикатори за насока
– електрична сопирачка, дејствувајќи откако ја извади ногата од педалот за гас
– полнач
– гел батерии СПЕЦИФИКАЦИЈА
– Возраст: 3 – 6 години

– Погон: 4 x 12V мотор

– Батерија: 2 x 12V 7AH

– Запчаници: 3 x брзина напред; 1 x рикверц

– Димензии: должина: 140cm; ширина: 76,2 см; висина: 64,3 см

– Висина од земја: 17,5 см