Нема на залиха

Автомобил на акумулатор бел GL63P AMG 122X77X57 12V 7AH – Mercedes

17,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Опис на производот:
Батерија 12V7AH
Два мотори од 2 x 35W
Далечински управувач за родители (Bluetooth)
За деца од 12 месеци до 6 години
Вратата се отвора за полесен влез во возилото
Звук и светлина
AUX влез. Контрола на јачината на звукот.
Појас за безбедност.
Движење напред и назад
Полнач за батерии вклучен во цената
Капацитет на товар: до 40 кг
Брзина: 3 – 7 км / ч
Димензии: Д 126 см, Ш 82 см, В 60 см
Автомобилот е направен под лиценца на Мерцедес Бенц