Нема на залиха

Автомобил На Акумулатор Бел – Mercedes

20,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Бренд: Mercedes
Достапни бои: бел, црн
Погоден за деца од: 37-96 месеци
Деца до 30kg
Спецификација:
Батерии: 12V7AH*1
Време на полнење: 8-12 часови
Време на користење: 1-2 часа
Големина на колата: 130x68x49cm
Брзина на автомобилот: 3,0-4,5km/h

MP3 Приклучок
Светлечки фарови
Појас на седиштето
Копче за регулирање на движење (педала или далечинско)
Копче за регулирање на јачина на звук
Копче за музика и сирена
Копче за регулирање на брзина
Далечинско за контролирање