На залиха во главен магацин

Автомобил на акумулатор GLC63 S Mercedes AMG Black

21,890.00ден

Опис

За деца од 3 до 8 години со максимална тежина од 25 кг.
RC – 2,4 GHz во сите правци. Предни и задни светла;
Тркала – мека EVA синтетичка;
Музички ефекти; Брзина – брза и бавна.
Батерија – 1*12V7Ah;
Мотор – 2 x 390;
Отворање врати.
Со лиценца од Daimler AG.
Големина на производот: 115 x 70 x 55 cm.

Марка: Mercedes
Големина: 115x70x55 см
Големина на пакувањето: 116x62x38 cm
Тежина kg: 19
Максимална тежина kg: 25
Возраст: 3 години +
Батерија за полнење: 12V7Ah
Максимална брзина 8 km/h