Нема на залиха

Автомобил на акумулатор GLE 450 Mercedes AMG Black

22,890.00ден

Нема на залиха

Опис

За деца од 3 до 8 години со максимална тежина од 30 кг.
RC – 2,4 GHz во сите правци.
Предни и задни светла.
Тркала – мека EVA синтетичка.
Музички ефекти.
Брзина – брза и бавна – само од далечинско
Батерија – 1*12V7Ah.
Мотор – 2 ЕЕЗ.
Отворање врати.
Со лиценца од Daimler AG.
Големина на производот: 115 x 70 x 58 cm.

Марка: Mercedes
Големина: 115x70x58 см
Големина на пакувањето: 116x61x40 cm
Тежина kg: 23
Максимална тежина кг: 30
Возраст: 3 години +
Батерија за полнење: 12V7Ah
Максимална брзина 5 km/h