Нема на залиха

Автомобил На Акумулатор – Mercedes AMG C 63 S

13,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Автомобил со батерија Mercedes C63s
Наменет за возраст од 3 до 8 години
Максимална тежина до 30 кг
Систем за заштита појас од 5 точки
Додатоци Врати • Ретровизор • Свирка
Можност за музика• Предни и задни светла • Приклучок за MP3 • LED светла
Гуми: EVA синтетички
Родителска контрола: Далечински управувач од 2.4GHz во сите насоки
Метод на движење: Електричен
Број на места: 1
Брзина: 2 – брза и бавна
Батерија за полнење: 12V7Ah
Мотор: 2 бр. x 390
Најголема брзина: 5 км на час
Адаптер: 12V1000mA
Материјал: метал + полипропилен
Лиценцирана од Daimler AG.