На попуст!
Нема на залиха

Автомобил на акумулатор – Mercedes

14,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Технички карактеристики:
• од 2 до 8 години, до 40 кг
• мотори 2 парчиња од 35 W, 10.000 вртежи во минута
• батерија 1, 12v 12ah
• брзина напред назад до 6 км / ч
• вратите се отвораат
• светлосни ефекти
• звучни ефекти, microSD влез, USB влез, Bluetooh, индикатор за батерија, FM радио
• контролна табла: индивидуална (прилагодлива преку Bluetooth), потребни 2 батерии * 1,5V AAA
• амортизација
• гумени тркала ЕВА (дијаметар – 26 см, ширина – 10 см)
• кожно седиште ЕКО (ширина на седиштето – 48 см, длабочина – 21 см)
• сигурносен појас
• вклучување: копче
• големина: (должина x ширина x висина): 136 x 83 x 63 cm, 24 kg
• автомобилот бара делумно склопување и батерии ААА