Нема на залиха

Автомобил на акумулатор Speed White – Chipolino

6,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа играчка е погодна за деца од 3-8 години и со тежина до 30 кг;
Производот може да се вози независно од детето;
Батерија: 1 компјутер 6V, 7 AH;
Мотор: 1 * 25 W
Брзина на автомобилот: 2,8-4,6 km/h;
Осигурувач: 1*6А;
Време на полнење на батеријата: 8-12 часа;
Играчката е произведена во согласност со сите важечки европски безбедносни стандарди и директиви.
Овој автомобил може да се полни со AC/DC адаптер – во: 100-240V, 50/60Hz излез: 6V DC 700mA (вклучено во комплетот).

Големина на автомобил:
Долна 72 см/ Ш 40 см/ В 45,5 см

Тежина на играчката: 4,6 кг