Нема на залиха

Автомобил На Акумулатор SUV Mercedes Maybach G650 – Chipolino

18,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа играчка е погодна за деца над 3 години и со тежина до 30 килограми;
Мултифункционален, може да се користи на двата начина – автомобилот може да го контролира родителот или може да го вози детето;
Батерија: 1. 12V, 7AH;
Брзина на автомобилот: 5-7 км на час;
Достапни се две брзини;
Време на полнење на батеријата: 8-12 часа;
Две врати на отворање;
Појас за безбедност;
Bluetooth конекција;
Автомобилот е опремен со LED dashbord и USВ;
Предни светла;
Задни тркала со амортизери;
Со багажник;
Далечински управувач – користи 2 парчиња батерии со големина ААА (LR3)/1,5V (се продаваат одделно);
Фреквенција на далечинскиот управувач: 2.4GHz;
Играчката е произведена во согласност со сите важечки европски стандарди и директиви за безбедност.

Car size:
L 110 cm/ W 62 cm/ H 52 cm