На попуст!
Нема на залиха

Автомобил на Акумулатор Toyota Land Cruiser Бел

19,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Батерија 12V7AH.
Два мотори.
Брзина: 1 – 4 km/h.
Bluetooth далечински управувач за родители (растојание до 20 m).
Далечински управувач со 3 брзини.
Карактеристики: Лиценциран Toyota Land Cruiser, со 2.4G R/C, предно и задно светло, задна амортизација, USB/MP3 приклучок, контрола на јачината на звукот, индикатор за напојување, кожено седиште.
Движење напред и назад, лево и десно.
Возраст: 3-6 години.
Носивост: до 30 kg.
Време на полнење: 6 – 8 часа.
Време на употреба: 1-2 часа.