На залиха во главен магацин

Автомобил на акумулатор 12V 10AH 2*120W – UTV

26,990.00ден

Опис

Автомобил на акумулатор Супер UTV
Максимална поддржана тежина: 50 кг
Возраст: 36 месеци +
Дополнително:
Двојно седиште за 2 деца
Предни и задни светла
Копче за вклучување / исклучување
Индикатор за полнење на батеријата
Амортизери на предните и задните гуми
Два мотори

Карактеристики:
Музички плеер со USB и MP3 излез
Заеднички прекинувач за брза или бавна брзина напред и назад
Безбедносен ремен
Отворање врати

Гуми: Пластика
Родителска контрола: далечински управувач 2.4G
Начин на преместување: Електричен
Број на места: 2
Број на брзини: 2 – брза и бавна
Батерија на полнење: 1x12V / 10Ah
Максимална брзина: 6 км на час

Димензии: 136X87X85 cm